Succintul eu


Eu cred că un om este ceea ce îşi aduce aminte despre sine însuşi. Bunăoară, eu mă consider pe mine ceea ce îmi aduc aminte că sunt. De asta uneori oamenii sunt în aparenţă schimbători sau au umori diferite.

De fiecare dată îţi aduci aminte alte lucruri despre tine însuţi. (Nichita Stănescu)

Adevărat grăit-am tăcând.

Reclame

37 de gânduri despre „Succintul eu

 1. Dacă ar fi să-mi aleg o nocturnă preferată aceasta ar fi dintre nocturna op.9 no.2 – pe aceasta o ştiu din filmul Pianistul – sau nocturna no.20 in C sharp Minor .

 2. Copile cu Suflet, eu aş da o lege să fii protejat şi închis într-un glob de cristal să nu te „pervertească” scumpa societate românească.

  À bientôt!

 3. Mulțumesc. Deşi şi copilul împreună cu sufletul său ştiu să se apere de societate. Au fost şi momente când aproape că i-a doborât, dar inocența şi veselia caracteristice i-au ridicat.

 4. m’a atras titlul blogului..prea putini scriu in franceza.
  „ailes de plomb”..ceva influenta bacoviana?
  apoi mi’a placut cum scrii.
  pentru ca mai apoi sa constat ca esti bloggerita de buzau..asta m’a determinat sa raman aici. si’o sa revin pe la tine 🙂

 5. E simbolul zborului îngreunat de timp. In franceză, toate cuvintele îşi schimbă sonoritatea. Devin un fel de melodie compusă în fugă, de simple litere şi suflete. Să înțeleg că te interesează Buzăul în mod special? Eşti şi tu din Buzău, cumva? 🙂

  Eşti bine venită oricând. Oricine e bine venit, cât timp sufletul său se simte bine aici. 🙂

 6. mersi. 🙂 moi,biensur, je vis dans la ville de buzau 😀
  si mereu mai caut cate’un blogger de buzau..mi se pare ca suntem asa putini.. de’asta m’am bucurat cand te’am gasit 🙂 mai ales pentru nu e un blog despre fotbal sau alte prostii,ci unul de calitate.
  ce inteleg eu prin blog de calitate? blog cu sentiment. nu pentru trafic. 🙂

 7. mă fată cu păr de ploaie, eşti exact aşa de-mi vine mie să te iau în braţe. unde mai pui că eşti şi din buzău. păi tu ştii ce amintiri frumoase mă leagă pe mine de oraşul ăla? mai ales de parcurile voastre frumoase. şi de hotelul bucegi unde am stat. şi de covrigii de buzău care se pun în ramă. şi de multe. dar mai ales de o ea care vieţuieşte acolo la tine şi eu o iubesc. aşa că o să mai trec pe acolo anul ăsta.

  p.s. winmarkt din ăla avem şi noi gălăţenii în centru, dar nu are lift exterior şi nici diverta la etaj. aşa că e încă un punct în plus. iar lacul din parcul tineretului ascunde un monstru, am văzut eu.

  p.p.s cât despre versurile de dimineaţă, şi ele mi-au adus aminte de ceva. văd că te pricepi să-mi răscoleşti involuntar amintirile. se făcea că eram miiiică mică şi mă îndrăgosteam prima dată. de un ardelean cu ochi verzi şi accent superb. asta se întâmpla la o naţională de română, unde venise sora lui labiş să ne povestească (şi ne-a spus nişte lucruri superbe şi emoţionante, poate le povestesc într-un post la mine, acum că mi-ai amintit).

  deci da, se vede că n-am minte şi mă destăinui pe blogurile altora. dar dacă-mi aduci aminte de chestii, ce să fac?

 8. Îmi face plăcere când ceea ce fac sau scriu trezeşte amintiri oamenilor, când simt căldura lor din suflet. E atât de frig încât avem nevoie de toată căldura oamenilor, a sufletelor şi-amintirilor ca să răzbim prin el.

  Buzăul e un oraş frumos toamna. Mai ales pe bulevard. Sau iarna, când ninge şi copacii sunt acoperiți de chiciură. Vai, de când n-a mai nins în Buzău, de când nu mi-au mai crescut aripi de zăpadă….

  Multă căldură şi zâmbete, Dina. 🙂

 9. De fiecare data caderea unui anotimp lasa in paginile tale lucruri frumoase.Fie ca bine venita toamna sa te inspire, sa poti sa creionezi frumosul.
  Adrian H.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s